Headerbild

Arbetsdag lördag 23 september

2023-09-09 i Egna nyheter

Vi träffas klockan 10:00 lördag den 23 september vid klubbstugan i Bromma och fördelar arbetsuppgifter. Ha med er oömma kläder och ett engagerat humör! Vi avslutar arbetsdagen med att grilla och fika så har du några speciella behov vad gäller förtäring - glöm inte att ange detta vid anmälan! 

Hoppas att ni lyckats njuta av de sista soltimmarna och hinner klämma in några till innan kylan verkligen anländer ;) 

Här kommer lite info om några viktiga datum så läs noggrant igenom hela texten då inflyttningen till Högdalen sker lite annorlunda i år.

Lördag den 23 september är det dags för höstens arbetsdag för inflyttning till Högdalshallen! Då samlas ulvar och tillsammans hjälps åt med att göra i ordning på banan och i stugan i Bromma.

Anmäl dig till arbetsdagen via mail till styrelsen@ulvarna.net eller skriv upp dig på listan som hänger på anslagstavlan i stugan. Ju fler vi är som hjälps åt desto fortare går det och roligare!

Viktigt: Första inomhusträningen i Högdalshallen kommer att ta plats redan onsdag 20 september.

Det är alltså ingen nybörjarträning i Bromma på onsdag 20 september utan från och med onsdag 20 september kommer första ordinarie nybörjarträningen att hållas i Högdalshallen.  måndag den 25 september kan de som har egen utrustning börja träna från klockan 18 i Högdalshallen.

Träningstider för ordinarie nybörjarträning:

Dag         Pass 1            Pass 2

Onsdag  18.00-19.00  19.00-20.00

Lördag    10.00-11.00   11.00-12.00

Träningstider för skyttar med egen utrustning:

Måndagar 18.00 till 21.00

Onsdagar  18.00 till 21.00

Lördagar    10.00 till 14.00

För nya skyttar som inte tränat inomhus, vi håller till i Högdalshallen (närmaste T-bana Högdalen). Ingången är via huvudentrén, och du kan be receptionen öppna hissen - åk till källarvåning och följ skylt till bågskytte (gå direkt till höger, sedan första vänster).

En instruktör kommer alltid upp och öppnar dörren i anslutning till träningstider för ordinarie nybörjarträning.

Ha en fantastisk vecka! Tänk på att det går att klämma in några utedagar till innan vi går in i Högdalshallen  :)!

Hälsningar

Styrelsen, IF Ulvarna BSK